top of page
profiel website.JPG

Over de praktijk

Jij zet de stap om aan jezelf te werken, ik zorg voor een traject dat aansluit bij jouw behoeften. Door op verschillende locaties te werken, en door met een vaste prijs per sessie te werken zodat jij weet waar je aan toe bent. Zo kan je je helemaal richten op het belangrijkste: jouw ontwikkeling.

Werkwijze

Na je aanmelding plannen we een online of telefonische kennismaking in. Besluit je dat je door mij gecoacht wil worden, dan maken we een afspraak voor een intake. Deze intake is bedoeld om je vraag helder te krijgen. Waar loop je tegenaan, hoe zou je willen dat het was, en wat heb je daar voor nodig?

Na de intake volgen doorgaans 5 vervolggesprekken, met twee tot vier weken tussen de afspraken zodat je tijd hebt je nieuwe inzichten toe te passen en er mee te oefenen.

De gesprekken draaien om jou: wat houdt je tegen, welk probleem ervaar je?  Hoe reageer je daar op, en wat doet het met je? Is het iets nieuws, of komt het vaker terug in je leven??

Door mijn vragen krijg je inzicht in je onbewuste patronen en in jouw invloed op de situatie. Mijn ervaring is dat deze invloed altijd groter is dan je vooraf denkt, en dat is goed nieuws, want zaken waar je invloed op hebt kan je veranderen!

Na het laatste gesprek maken we -als je dat wilt-  een afspraak voor een terugkomgesprek na een wat langere periode. Zo weet je zeker dat je niet terugvalt in je oude patroon.

Locatie en Tarieven

Om aan te sluiten bij jouw mogelijkheden werk ik op verschillende locaties. Mijn 'thuislocatie' is het Coachhuis in den Haag, mijn tweede locatie is Delft. In overleg kan ik ook naar een andere plaats in de regio komen. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Een intake of coachgesprek duurt 1 tot 1,5 uur, en heeft een vaste prijs van €85,-. Een online of telefonische kennismaking vóór de intake is kosteloos.

 

Indien je werkgever de kosten op zich neemt geldt een tarief van €130 per gesprek.

Helaas worden de sessies niet vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Contact

Meer weten of aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Stuur een mail of stuur een chatbericht via de website. Als je je telefoonnummer achterlaat bel ik je de zelfde dag nog terug,

bottom of page