top of page

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid bij een NOBCO-geaccrediteerd instituut en heb daarnaast een achtergrond als onderwijskundige en eerstegraads docent. Ik heb ruim ervaring met onderwijzen, coachen (als coach én als ontvanger van de coaching) en streef naar blijvende ontwikkeling door training, specialisatie, opleiding en intervisie.

 

Ik ben ervaren in het begeleiden van algemene vragen, maar ook in het coachen van partners/ouders van personen met AD(H)D of autisme, gendervraagstukken en hoogbegaafdheid.

Profielfoot Maaike.jpg
IMG_1205.jpg
IMG_1205.jpg

Over mij

Ik ben energiek, humorvol en attent. Ik heb aandacht voor detail en wil mijn cliënten écht leren kennen. Omdat je er toe doet.

 

Naast mijn werk ben ik graag bij mijn gezin, of met goede vrienden. Ook maak ik graag lange wandelingen met onze labrador Kirza. Als moeder van 3 hoogbegaafde (puber)kinderen die net als ik autisme hebben, ben ik ervaringsdeskundig op deze gebieden. Ik heb mij als coach echter breder ontwikkeld, omdat ik heb ervaren dat ieder mens uniek is, en onze levensloop en specifieke kenmerken samen bepalen hoe we met situaties omgaan. Een mens is meer dan een etiket, al kan een etiket handvatten en houvast geven om jezelf beter te begrijpen.

Interesse in mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben altijd benieuwd naar wat mensen bezighoudt en beweegt, en vind niets zo boeiend als het gevoelsleven. In mijn coachpraktijk zet ik mijn nieuwsgierigheid in om mensen die zijn vastgelopen weer in beweging te krijgen. Ik werk graag met mensen met diverse achtergronden qua opleidingsniveau, cultuur, gender en leeftijd. Ik combineer een scherpe blik met een respectvolle, open benadering. Mijn doel is jou zelf tot inzichten te laten komen, en als dat lukt ervaar ik het coachvak telkens weer als het mooiste beroep ter wereld.

​​

Of ik de coach ben die bij je past is iets dat je het beste kunt ervaren. Stuur me daarvoor gerust een uitnodiging voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Dan kijken we samen of ik jou verder kan helpen met je hulpvraag.

bottom of page