top of page
IMG_1205.jpg

Ervaringen

De keuze voor een coach is best lastig. Er is zo veel aanbod, welke coach past bij jou en jouw vraag?

Om je te helpen de goede keuze te maken vind je hier ervaringen van enkele (oud-) cliënten.

 

Maaike heeft mij enorm op weg geholpen in de zoektocht naar… ja, naar wat eigenlijk? Ik kwam er door de goede sessies achter dat achter de vragen die ik mezelf aanvankelijk stelde eigenlijk veel diepere vragen zaten! Dat was een spannende zoektocht, waarin ik op een positieve manier werd uitgedaagd om mijn eigen gevoel te ontdekken, onderzoeken, te benoemen en vervolgens ook mee aan de slag te gaan. Ik ben er echt door gegroeid. Maaike heeft mij in dit proces begeleid op een persoonlijke, betrokken manier die goed paste bij wat ik nodig had. Wat ik ook nodig had - omdat ik niet zo veel moeite had om mijn kwesties rationeel te benaderen en te formuleren - is iemand dat aan de ene kant goed kan volgen, en tegelijkertijd er doorheen weet te prikken: Maaike is een intelligente, snel denkende vrouw die een stevige gesprekspartner is, en goed weet te schakelen naar het register dat je nodig hebt om verder te komen dan het rationele alleen.

Henk-Jan, 40

 

Een vervelend geëindigde relatie zorgde voor zeer onprettige gedachten in mijn hoofd. Maaike heeft mij hier heel goed doorheen gecoacht Gaandeweg kwamen we tot de conclusie dat er nog een ander, dieperliggend probleem meespeelde. Maaike heeft er voor gezorgd dat ik het op een andere manier benader, waardoor ik meer rust in mijn hoofd heb. Ik ben heel blij met haar!

Aart, 62

Doordat er wat problemen waren tussen mij en mijn collega's kon ik mijn werk niet naar behoren uitvoeren. Het ging zelfs zo ver dat ik ziek thuis kwam te zitten. Ook had ik wat problemen in de privésfeer.

Maaike heeft mij gecoacht en laten inzien hoe ik met mijn problemen kan omgaan. Doordat zij mij hierin heeft begeleid kon ik heel snel mijn werk weer hervatten. Ook heeft ze mij gecoacht in het omgaan met de problemen in mijn privésfeer.

Gecoacht worden door Maaike voelde heel vertrouwd, prettig en respectvol.

Roy

 

Het coachingstraject met Maaike was zeer leerzaam. Het heeft nuttige inzichten opgeleverd. Bijvoorbeeld over mijn huidige prioriteiten, wensen en behoeften. Ook over mijn verleden en mijn opvoeding. 

 

Onbewuste patronen zijn op aangeven van Maaike blootgelegd waarbij het aan mij was de grenzen aan te geven van de diepgang. 

Daarmee was het op sommige momenten confronterend, in de goede zin van het woord. Maaike legde de vinger op de zere plek. Vervolgens was het aan mij om te bedenken waarom het een zere plek was en wat er voor nodig is dat te veranderen als gewenst. 

 

Mijn gedachten zijn geprikkeld. Deze prikkeling bleef bestaan tijdens mijn dagelijkse leven omdat de vragen van Maaike raak waren en onbewuste patronen zeer regelmatig gewenst en ongewenst terugkeren. 

 

Ik kan een traject met Maaike aanbevelen als je handvatten wenst voor op het eerste gezicht ongrijpbare situaties. Wees daarbij kritisch op jezelf én Maaike. Dan ben ik er zeker van dat je er positief op terugkijkt en waardevolle lessen leert. 

​​

Roelant, 31

bottom of page